Voorstelling H2O lentenummer 2016

spring 2016

Donderdag 24 maart 2016 om 19 uur voorstelling van het lentenummer 130 van Gierik & NVT met thema H2O (water) in de WINTERTUIN van de Koninklijke ACADEMIE voor Schone Kunsten, Mutsaardstraat, Antwerpen.

22 auteurs lieten zich inspireren door aanwezigheid, invloed, gebrek, overvloed van water.
22 studenten vrije grafiek maakten illustraties welke worden tentoon gesteld.

Peter Bosteels (KASKA) licht het project toe. Dirk Holemans (hoofdredacteur Oikos) spreekt over Water in verband met ecologie, politiek. Lotte Dodion leest haar “watergedicht” en zal haar dichtbundel Kanonnenvlees voorstellen.
AUTEURS: Bert Bevers, Marc Bruynseraede, Francis Cromphout, Frank Decerf, Alain Delmotte, Reine De Pelseneer, Etienne Devisch, Lotte Dodion, Hans Magnus Enzensberger, Claar Griffioen, Luuk Gruwez, Dirk Holemans, Peter Holvoet-Hanssen, Maarten Inghels, Bart Koubaa, Ruth Lasters, Anne Provoost, Hannah Roels, Margot Vanderstraeten, Lies Van Gasse, Joke van Leeuwen, Victor Vroomkoning.
STUDENTEN vrije grafiek: Evelien Addink, Mieke Robroeks, Oscar Claus, Liesa De Graef, Malik Carael, Vincenzo Zancana, Julio Moyano Varela, Diana Dota, Najima Laachir, Anne Smit, Amparo De Backer, Inne Hugens, Peter De Boeck, Camille Truyffaut, Olga Suveizdyté-Claes, Dorothea De Jonckheere, Jolien Siaens, Brend Geudens, Sara Padrón Garcia.