Gierik on the road…

Voorstelling van het lentenummer 130 van Gierik & NVT met thema H2O (water) in de WINTERTUIN van de Koninklijke ACADEMIE voor Schone Kunsten, Mutsaardstraat, Antwerpen.

22 auteurs lieten zich inspireren door aanwezigheid, invloed, gebrek, overvloed van water.
22 studenten vrije grafiek maakten illustraties welke werden tentoon gesteld.

AUTEURS: Bert Bevers, Marc Bruynseraede, Francis Cromphout, Frank Decerf, Alain Delmotte, Reine De Pelseneer, Etienne Devisch, Lotte Dodion, Hans Magnus Enzensberger, Claar Griffioen, Luuk Gruwez, Dirk Holemans, Peter Holvoet-Hanssen, Maarten Inghels, Bart Koubaa, Ruth Lasters, Anne Provoost, Hannah Roels, Margot Vanderstraeten, Lies Van Gasse, Joke van Leeuwen, Victor Vroomkoning.
STUDENTEN vrije grafiek: Evelien Addink, Mieke Robroeks, Oscar Claus, Liesa De Graef, Malik Carael, Vincenzo Zancana, Julio Moyano Varela, Diana Dota, Najima Laachir, Anne Smit, Amparo De Backer, Inne Hugens, Peter De Boeck, Camille Truyffaut, Olga Suveizdyte-Claes, Dorothea De Jonckheere, Jolien Siaens, Brend Geudens, Sara Padrón Garcia.

René Vanhove Peter Bosteels Peter De Voecht Bert Bevers Lotte Dodion Francis Cromphout Joke van Leeuwen Dirk Holemans Frank Decerf sfeer13 sfeer10 sfeer12 sfeer9 sfeer7 sfeer5 sfeer3  René en Peter  René en Guido sfeer4
sfeer2 sfeer8